سمبوسك بالحمة المفرومة بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

سمبوسك بالحمة المفرومة بالصور

مُساهمة من طرف الامبراطور زيدان في 27/3/2007, 7:10 pm

سمبوسك بالحمة المفرومة و الطحينة ودبس الرمان

2 ملعقة زيت زيتون او اي مادة دهنية اخرى
1 بصلة كبيييييرة مفرومة ( التكة في حلاوة الخلطة البصل الكتير)
نصف كيلو لحمة مفرومة
1 باكيت ورق سمبوسك ( جلاش او غيره )
نصف حزمة بقدونس مفروم
2 ملعقة كبيرة دبس رمان ويمكن الاستغناء عنها
2 ملعقة كبيرة طحينة ويمكن الاستغناء عنها
ملح - فلفل - زعتر - كسبرة ناشفة


نحط الزيت علي النار و بعد ما يحمي نحط البصل و نقلب لغاية ما يدبل شوية


بعد كدة نحط الحمة و نقلب و اول ما يبتدي لونها يتغير نحط الملح + الفلفل + الزعتر و نقلب


نسيب اللحمة تعصج عادي للشكل دة


و بعد ما تدخل في السوا نحط دبس الرمان + الطحينة و نقلب




بعد كدة نطفي النار و نحط البقدونس و نقلب




بعد كدة نحط الكسبرة الناشفة



نحط ورقة السمبوسك و في اولها ملعقة من الحشو و نلفها شكل المثلث




لما تقفليها حطي مية علي الطرف علشان مش تفتح في القلي




اقليها في زيت غزير لغاية ما تحمر


و تقدم ودة الشكل الاخير


وبالهنا و الشفااااااااااا
avatar
الامبراطور زيدان
Admin
Admin

ذكر عدد الرسائل : 530
العمر : 26
تاريخ التسجيل : 09/03/2007

عضو ممبز
نقاط التميز: 15
وصف:

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى